header

Itseleivotut croissantit sunnuntain aamiaiselle

kategoriassa Blogi

Voiko olla ihanampaa tarjottavaa viikonlopun aamiaiselle tai brunssille kuin juuri uunista tulleet croissantit? Croissantien kanssa sopivat niin makeat kuin suolaiset täytteet ja päälliset, kuten brie-juusto ja kirsikkahillo. Lisäksi kahvia tai teetä, vastapuristettua appelsiinimehua ja ehkä lasillinen kuohuviiniä?

Kerää rahaa joukkueelle tai koululuokalle myymällä laadukkaita Virgino-öljyjä!

kategoriassa Ajankohtaista

Seurojen ja koulujen varainkeruuseen on nyt uusi, helppo ja kätevä mahdollisuus. Voit myydä korkealaatuisia, puhtaita kotimaisia Virgino-rypsiöljyjä ja ansaita samalla rahaa vaikkapa luokkaretken toteuttamiseen.

Samettinen kurpitsasosekeitto sopii syksyyn

kategoriassa Blogi

Kurpitsa on monipuolinen raaka-aine, josta voi halloween-lyhtyjen ja pikkelsin lisäksi valmistaa monenlaisia ruokia: kakkua, piirakkaa, risottoa, keittoa... Ei siis kannata heittää kurpitsan sisusta pois lyhtyä kovertaessaan! Kurpitsasosekeitto on maukas ja lämmittävä ruoka viileällä säällä.

Punajuuri-vuohenjuustopizzaa uunista tai grillistä

kategoriassa Blogi

Punajuuri on ollut jo pidempään tosi suosittua. Myös pizzan päällä se on herkullista, kunhan vain ei ole kiire ja ruoanvalmistukseen voi käyttää aikaa. Uutta on pizzan kypsentäminen grillissä, joka ei ole vaikeaa, mutta vaatii muutaman niksin onnistuakseen.

Sopimusviljelyllä puhdasta suomalaista ruokaa

kategoriassa Ajankohtaista

Risto Ojala on yksi Virginon pitkäaikaisimmista sopimusviljelijöistä ja yhteistyökumppanista. ”Asumme Janakkalassa Kerkkolan kylässä, jossa tyttäremmekin asuvat perheineen", Risto ja hänen vaimonsa Margit kertovat hymyillen. Risto puhuu suomalaisesta maanviljelystä ja puhtaasta suomalaisesta ruuasta pitkällä kokemuksella.

Kotitekoinen kosteuttava hiusnaamio

kategoriassa Ajankohtaista

Kesän kuivattamia hiuksia kosteuttaa kotitekoinen hiusnaamio. Nämä aineet löytyvät varmasti kotoa.  

Kasviskaalikääryleet maistuvat sadonkorjuuaikaan

kategoriassa Blogi

Kaalikääryleitä voi näperrellä vaikka talkoina perheen ja ystävien kanssa! Kasviskaalikääryleiden täytteeksi sopivat monipuolisesti erilaiset kasvikset ja syksyn sienisadon ensimmäiset sienet. Kääryleet voidaan tarjota aterialla niin pääruokana kuin lihan tai boilerin lisukkeinakin.