header

Puolukkajuustokakku laseissa

puolukkajuustokakku MAinekset:
15 piparkakkua
1 dl Virgino-rypsiöljyä
250 g mascarponea
100 g ranskankermaa
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 dl tomusokeria
2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastepuolukoita
tuoretta minttua

Hienonna piparit tehosekoittimessa tai esim. leivinpaperin sisällä kaulimella. Sekoita öljy piparimuruihin.

Sekoita mascarponeen ranskankerma, inkivääri, tomusokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita varovasti mascarponeseokseen.

Laita läpinäkyviin laseihin kerroksittain piparimurua, puolukoita ja mascarponeseosta.

Anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia. Koristele tuoreella mintulla.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It