Suomeksi In English ??-??????

Virgino är ett märke på god olja

keltahattuinen

Den varsamt kallpressade rypsoljan Virgino är en ren naturprodukt. Den är inte kemiskt behandlad eller utsatt för höga temperaturer. Lecitin, vitaminer, flavonoider och fettsyror, som naturligt förekommer i ryps, förblir oförändrade. Läs mer »

Virgino förnyades!

Nya, stiliga förpackningar - bekant, högklassig Virgino-olja.
Läs mer »

 

Hälsosam kost

Smak och hälsa går hand i hand. Av den milt nötaktiga rypsoljan Virgino är det lätt att laga god, hälsosam mat!

För bantaren

Härligt fett! Med att använda rätt typ av fett behöver bantaren inte nödvändigtvis minska fettintaget alls!

Älska hjärtat med mat

Jämfört med andra matoljor är Virgino-rypsoljans fettsyresammansättning överlägsen. Den innehåller viktiga fleromättade fettsyror omega-3 och omega-6 i precis rätt proportion 1:2.

Högklassig kallpressad rypsolja är den enda olja som innehåller fettsyra omega-3 i väsentlig grad och tål väl stekning. Läs mer »

Ät gott, må väl

Den finska kallpressade rypsoljan Virgino och ekologiska Luomu-Virgino innehåller gott om för hälsan viktiga ingredienser såsom omega-3-fettsyror, vitamin E, vitamin K och ubikinon.

Färgen på den naturligt pressade rypsoljan är guldgul och strukturen fyllig. Den milt nötaktiga oljan är lämplig för all matlagning och bakning. 
Läs mer »

Motionera och må väl

Människor som motionerar mycket behöver gott om hälsosam, full mat, som kroppen får alla nödvändiga näringsämnen av. För en aktiv motionerare är det viktigt att sköta om sin fettbalans. Ju strängare diet man följer, desto viktigare är det att man får rätt typ av fett från födan.