header

Valmistusmenetelmänä kylmäpuristus

yleisteemaValmistusmenetelmällä on suuri vaikutus öljyn laatuun ja koostumukseen. Kylmäpuristus on menetelmistä hellävaraisin ja luonnollisin. Muita menetelmiä ovat uutto ja kuumapuristus.

Virgino-rypsiöljy valmistuu kylmäpuristuksella. Öljy irrotetaan valikoiduista rypsin siemenistä mekaanisesti puristamalla. Siemeniä ei kuumenneta eikä käsitellä kemiallisesti. Kylmäpuristus säästää ympäristöä, sillä tuotannossa ei synny jätettä eikä päästöjä. Rypsinsiemenen kiinteät osat hyödynnetään eläinten valkuaisrehuna.

Hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä takaa sen, että Virginon rasvahappokoostumus ja vitamiinit säilyvät luonnollisessa muodossaan. Kylmäpuristettua Virginoa ei jälkikäsitellä millään tavalla, vaan Virginon korkea laatu varmistetaan raaka-aineesta lähtien tiukalla laatukontrollilla.

Laadukkaan öljyn merkit:

• kauniin kullankeltainen väri
• miedosti pähkinäinen, pehmeä maku
• miellyttävä tuoksu
• kirkkaus, läpinäkyvyys
• paksu ja täyteläinen rakenne

Aidolla chilillä maustettu Virgino Chiliöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Rosmariini Kylmäpuristettu makuöljy: Valkosipuli   Virgino Chiliöljyssä yhdistyvät korkealaatuinen, kylmäpuristettu suomalainen rypsiöljy ja aito chili. Öljyn pehmentämä chilin maku on lämpimän voimakas, muttei tulinen.

Aidolla rosmariinilla maustettu Virgino Rosmariiniöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Chili Kylmäpuristettu makuöljy: Valkosipuli Virgino Rosmariiniöljy on aidolla rosmariinilla maustettua korkealaatuista, suomalaista kylmäpuristettua rypsiöljyä. Öljyyn uutetun mausteen maku on pehmeä ja aromikas. Rosmariinin ihana maku leviää ruokaan tasaisesti.

Aidolla valkosipulilla maustettu Virgino Valkosipuliöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Rosmariini Kylmäpuristettu makuöljy: Chili Virgino Valkosipuliöljyssä yhdistyvät aito, tuore valkosipuli sekä laadukas, suomalainen kylmäpuristettu rypsiöljy. Valkosipuli mausteöljyssä on öljyn pehmentämän aromaattisen valkosipulin maku parhaimmillaan.

Korkealaatuinen Kylmäpuristettu Luomu Virgino Rypsiöljy

Kylmäpuristettu rypsiöljy Luomu Virgino on kotoisin luomutiloilta puhtaan suomalaisen maaseudun sydämestä. Kuten kaikki suomalaiset luomutuotteet, käyttämämme rypsi on kasvatettu tarkkaan valvotussa tuotantoketjussa ilman keinolannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.

Korkealaatuinen Kylmäpuristettu Virgino Rypsiöljy

Kylmäpuristettu luomurypsiöljy Virginon hieman pähkinää muistuttava maku ja kaunis kullankeltainen väri on kotoisin suomalaisilta perheviljelmiltä. Paitsi hyvänmakuinen, se on myös tutkitusti terveellinen vaihtoehto. Virgino sisältää runsaasti terveydelle tärkeitä ainesosia, kuten…

Tuotteet

Korkealaatuiset kylmäpuristetut Virgino-rypsiöljyt valmistetaan Suomessa viljellystä valikoidusta, ensiluokkaisesta rypsistä. Tarjolla on perinteinen kylmäpuristettu Virgino ja Luomu Virgino sekä Virginon makuöljyt: chili, rosmariini ja valkosipuli. Kaikki Virgino-rypsiöljyt sopivat monipuoliseen ruuanlaittoon sekä…

Usein kysyttyä

Virgino maistuu hieman pähkinälle, sisältääkö se pähkinää?Kylmäpuristettu Virgino ei sisällä pähkinää. Öljyymme ei ole lisätty mitään, se valmistetaan 100% rypsistä. Korkealaatuisen kylmäpuristetun rypsiöljyn tunnusmerkit ovat pehmeä pähkinäinen maku, kauniin kullankeltainen…

Valmistusmenetelmänä kylmäpuristus

Valmistusmenetelmällä on suuri vaikutus öljyn laatuun ja koostumukseen. Kylmäpuristus on menetelmistä hellävaraisin ja luonnollisin. Muita menetelmiä ovat uutto ja kuumapuristus.Virgino-rypsiöljy valmistuu kylmäpuristuksella. Öljy irrotetaan valikoiduista rypsin siemenistä mekaanisesti puristamalla. Siemeniä…