header

Virgino on monipuolinen ruokaöljy

ruoanlaittoKylmäpuristettu Virgino sopii kaikkeen ruuanlaittoon ja leivontaan. Virginoa voi sekoittaa jugurttiin, puuroon tai pirtelöön. Kylmäpuristettu rypsiöljy on erinomainen pohja marinadeihin ja salaattikastikkeisiin. Rypsin pähkinää tai mantelia muistuttava maku sopii erityisen hyvin kotimaisten viljojen, juuresten ja marjojen kanssa. Myös kala ja pihvi saavat täyteläisen säväyksen. Korkean savuamispisteensä (+210 C°) ansiosta öljy soveltuu mainiosti pannulla paistamiseen sekä uppopaistamiseen.

Sopii paistamiseen

Kaikki kylmäpuristetut kasviöljyt eivät sovi paistamiseen. Niiden sisältämät lehtivihreähiukkaset muuttuvat palaessaan vaarallisiksi karsinogeeneiksi. Virgino soveltuu erinomaisesti paistamiseen, sillä Virginon valmistukseen kelpuutetaan vain täysin kypsät siemenet, joissa lehtivihreää ei enää ole.

Öljy on tuoretuote

Ostamasi Virgino-öljy on aina tuoretta. Tuoreus taataan puristamalla öljyä ympäri vuoden. Virgino pullotetaan noin kahden viikon sisällä puristuksesta. Valmis öljy pyritään saamaan kuluttajille mahdollisemman pian. Rypsi säilytetään siemeninä ja puristetaan öljyksi kysynnän mukaan.

Virgino säilyy kirkkaana kylmässäkin

Virgino säilyttää ominaisuutensa parhaiten pimeässä ja viileässä. Se pysyy kirkkaana ja juoksevana myös kylmässä. Tärkeintä säilyvyyden kannalta on välttää suoraa auringonvaloa.

 

Aidolla chilillä maustettu Virgino Chiliöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Rosmariini Kylmäpuristettu makuöljy: Valkosipuli   Virgino Chiliöljyssä yhdistyvät korkealaatuinen, kylmäpuristettu suomalainen rypsiöljy ja aito chili. Öljyn pehmentämä chilin maku on lämpimän voimakas, muttei tulinen.

Aidolla rosmariinilla maustettu Virgino Rosmariiniöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Chili Kylmäpuristettu makuöljy: Valkosipuli Virgino Rosmariiniöljy on aidolla rosmariinilla maustettua korkealaatuista, suomalaista kylmäpuristettua rypsiöljyä. Öljyyn uutetun mausteen maku on pehmeä ja aromikas. Rosmariinin ihana maku leviää ruokaan tasaisesti.

Aidolla valkosipulilla maustettu Virgino Valkosipuliöljy

Kylmäpuristettu makuöljy: Rosmariini Kylmäpuristettu makuöljy: Chili Virgino Valkosipuliöljyssä yhdistyvät aito, tuore valkosipuli sekä laadukas, suomalainen kylmäpuristettu rypsiöljy. Valkosipuli mausteöljyssä on öljyn pehmentämän aromaattisen valkosipulin maku parhaimmillaan.

Korkealaatuinen Kylmäpuristettu Luomu Virgino Rypsiöljy

Kylmäpuristettu rypsiöljy Luomu Virgino on kotoisin luomutiloilta puhtaan suomalaisen maaseudun sydämestä. Kuten kaikki suomalaiset luomutuotteet, käyttämämme rypsi on kasvatettu tarkkaan valvotussa tuotantoketjussa ilman keinolannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.

Korkealaatuinen Kylmäpuristettu Virgino Rypsiöljy

Kylmäpuristettu luomurypsiöljy Virginon hieman pähkinää muistuttava maku ja kaunis kullankeltainen väri on kotoisin suomalaisilta perheviljelmiltä. Paitsi hyvänmakuinen, se on myös tutkitusti terveellinen vaihtoehto. Virgino sisältää runsaasti terveydelle tärkeitä ainesosia, kuten…

Tuotteet

Korkealaatuiset kylmäpuristetut Virgino-rypsiöljyt valmistetaan Suomessa viljellystä valikoidusta, ensiluokkaisesta rypsistä. Tarjolla on perinteinen kylmäpuristettu Virgino ja Luomu Virgino sekä Virginon makuöljyt: chili, rosmariini ja valkosipuli. Kaikki Virgino-rypsiöljyt sopivat monipuoliseen ruuanlaittoon sekä…

Usein kysyttyä

Virgino maistuu hieman pähkinälle, sisältääkö se pähkinää?Kylmäpuristettu Virgino ei sisällä pähkinää. Öljyymme ei ole lisätty mitään ylimäärästä, se valmistetaan 100% rypsistä. Korkealaatuisen kylmäpuristetun rypsiöljyn tunnusmerkit ovat pehmeä pähkinäinen maku, kauniin…

Valmistusmenetelmänä kylmäpuristus

Valmistusmenetelmällä on suuri vaikutus öljyn laatuun ja koostumukseen. Kylmäpuristus on menetelmistä hellävaraisin ja luonnollisin. Muita menetelmiä ovat uutto ja kuumapuristus.Virgino-rypsiöljy valmistuu kylmäpuristuksella. Öljy irrotetaan valikoiduista rypsin siemenistä mekaanisesti puristamalla. Siemeniä…