header

Kankaisten Öljykasvit Oy tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme millaisia tietoja kerämme ja seuraamme, kuinka käytämme ja kenelle luovutamme tietoja.

Henkilötietojen kerääminen ja jakaminen
Keräämme tiedot tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä niitä käsitellä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla. Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi.

Keräämme vain sellaisia henkilötietoja, jotka rekisteröity tarkoituksella ilmoittaa meille esimerkiski täyttäessään palautuslomaketta, kirjoittaessaan sähköpostiviestejä, soittaessaan, tilatessaan kuukausikirjettä tai sopimuksella.

Henkilötiedot pysyvät yrityksen sisällä, ja siihen on pääsy vain valtuutetuilla henkilöillä tai meille työskentelevillä palveluntarjoajilla. Emme luovuta henkilötietoja kolmansien osapuolten käyttöön missään muodossa, ellemme ole saaneet siihen rekisteröidyn lupaa tai ellei se ole lainsäädännön mukaan välttämätöntä. Kaikki rekisteröidyn ilmoittamat henkilötiedot pysyvät Kankaisten Öljykasvit Oy:n hallinnassa ja vastuulla. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Evästeet
Verkkosivustomme käyttää Google Analytics –verkkoanalyysipalvelua. Rekisteröidyn suostumukseen perustuen Google analysoi meidän lukuumme sitä, miten rekisteröity käyttää verkkosivustoamme. Googlen sivuston käytön yhteydessä keräämä tieto (esim. viitannut URL, millä sivustoillamme vierailet, selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi) analysoidaan ja analyysin tulokset toimitetaan Kankaisten Öljykasvit Oy:lle anonyymissä muodossa. Tässä prosessissa rekisteröidyn käyttäjätietoja ei yhdistetä kokonaiseen IP-osoitteeseen.

Rekisteröity voi peruuttaa suostumuksensa verkkokäytön analysointiin milloin vain lataamalla ja asentamalla Googlen tarjoaman ns. Browser Pluginin. Lisätietoa Google Analyticsistä saat seuraavista dokumenteista: Google Analytics Terms of Service (Käyttöehdot), Google Analytics security and privacy principles (Tietoturva- ja tietosuojaperiaatteet) ja Google Privacy Policy (Tietosuojakäytännöt).

Henkilötietojen käyttötarkoitus
Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan rekisteröidyn hyväksymässä tarkoituksessa sekä lainsäädännön niin vaatiessa.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy itseään koskeviin henkilötietoihin, tarkistaa ja tarpeen mukaan korjata niitä. Rekisteröity voi myös pyytää henkilötietojen poistamista lainsäädännön salliessa sen. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostiviestia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kuin tarvimme niitä, ja pidempään vain lainsäädännön niin vaatiessa.

Henkilötietojen suojaaminen
Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä huolellisuutta ja suojaamme tiedot asianmukaisesti. Suojaamme tietojärjestelmän ja tiedostot normaalisti yritystoiminnassa käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Yhteystiedot
Kankaisten Öljykasvit Oy
Rastikaari 31-33
14200 Turenki
Puh: +358 3 653 6740
Y-tunnus: 0965835-1

Kiitos käynnistä verkkosivuillamme. Verkkosivuston tarkoituksena on tarjota tietoa Virgino-tuotteista, palveluista sekä ylläpitää vuorovaikutteisia toimintoja ja sisältöä, kuten kilpailuja, arvontoja ja blogeja. Sivusto sisältää myös koulutuksellista materiaalia.

Muutokset
Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojalausuntoa.