Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä

Pääsiäisen jälkiruoaksi Mango-banaanirahkaa

Kevennä pääsiäistarjoiluja ja korvaa pasha raikkaalla hedelmärahkalla. Helppotekoinen rahka valmistuu sekoittamalla ainekset yhteen, ja sen saa kauniisti tarjolle jalallisiin laseihin tai jälkiruokamaljoihin.

500 g rasvatonta maitorahkaa
2 prk vauvan mangososetta
3 banaania ohuina viipaleina
3 tl sitruunamehua
2 rkl hunajaa tai ruokokidesokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl Virgino-rypsiöljyä

Sekoita ainekset, tarkista maku ja viilennä rahka kylmässä. Koristele tuoreilla yrteillä, kuten sitruunamelissalla tai mintulla. Sopii aamupalaksi, välipalaksi, treenien jälkeen ja jälkiruoaksi!

Katso lisää terveellisiä ja herkullisia jälkiruokareseptejä »

Öljyt vaihtoon

Kun vaihdat öljyyn, moottorisi alkaa kehrätä. Voiteleva vaikutus tuntuu jokaisessa solussa ja näkyy niin voinnissa, mielialassa kuin ihossa. Erityisesti rypsiöljy on öljyjen aatelia. Näin vakuuttaa Kuopion yliopiston kliinisen ravitsemustieteen dosentti Ursula Schwab tuoreessa Hyvä Terveys -lehdessä.

Lue lisää »

Luonnollista kauneudenhoitoa kylmäpuristetulla rypsiöljyllä

Rypsiöljyn nauttiminen vaikuttaa edullisesti niin terveyteen kuin ulkonäköön. Kuiva iho saa helpotusta ja hiukset kiiltävät, kun syö pari-kolme ruokalusikallista öljyä päivittäin. Mutta kylmäpuristettua rypsiöljyä voi käyttää myös ulkoiseen kauneudenhoitoon monin tavoin.

Kokeile öljyn ja hienokiteisen merisuolan seosta ihon kuorintaan, tai valmista kasvonaamio luonnonjogurtista, öljystä ja hunajasta.

Lue lisää »

Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »