Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä

Voimaa ja keveyttä

Raikas salaatti maistuu keventäjälle. Kun aineksissa on laadukasta proteiinia, kuten papuja, kikherneitä tai pähkinöitä, sopii salaatti myös paljon liikkuvan ihmisen voimaruuaksi. Salaatinkastikkeeksi riittää kylmäpuristettu rypsiöljy!

Voimasalaatti

½ ruukkua jääsalaattia
pari kourallista rucolaa
100 g punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
½ kurkkua
250 g säilöttyjä kikherneitä
½ dl saksanpähkinöitä
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
½ sitruunan mehu
1 rkl persiljaa silputtuna
1/3 tl hienokiteistä merisuolaa
¼ tl chilimausteseosta

Revi salaatit ja puolita kirsikkatomaatit. Pilko kurkku. Sekoita ainekset salaatiksi. Sekoita kastike rypsiöljystä, sitruunamehusta, persiljasilpusta, suolasta ja chilimausteesta. Valuta kastike salaatille ja anna vetäytyä hetki.

Tutustu myäs muihin Virgino-resepteihin! »

Elämä voi muuttua

Kotitalousopettaja Taina Mäntylä on vuoden aikana aloittanut mieluisan liikuntaharrastuksen, muuttanut ruokavaliotaan ja ruokarytmiään. Hän on opetellut kuuntelemaan kehoaan ja pitämään itsestään sekä arvostamaan itseään uudella tavalla. Samalla painokin on pudonnut huimasti. Kevyttuotteet Taina on korvannut laadukkaalla öljyllä.

Lue lisää »

Lisää hyvää rasvaa ja laihdu!

Moni laihduttaja on tottunut välttelemään rasvaa, koska se sisältää paljon energiaa. Hyviin tuloksiin voi kuitenkin päästä yllättävällä tavalla - lisäämällä sallittuja rasvoja ruokavalioon. Näin kirjoittaa laillistettu ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia Hyvä Terveys -lehdessä 1/2012.

Lue lisää »Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »