Keväisen kevyttä broileria
Appelsiinimehu ja hunaja tekevät broileriruuasta keväistä, ja täysjyväriisi tuo kuituja sekä kylmäpuristettu rypsiöljy hyviä rasvahappoja. Maukas, helppotekoinen ruoka valmistuu uunissa vaikka perheen ulkoillessa!
|
Broileria appelsiiniriisipedillä
3 dl täysjyväpikariisiä
3 dl appelsiinitäysmehua
4 dl vettä + kanaliemikuutio
1 tl hunajaa
½ tl sitruunapippuria
1 tl timjamia
1 rkl Virgino-rypsiöljyä
4 kpl broilerin rintafileetä hunajamarinadissa
50 g cashew-pähkinöitä
|
 |
Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio. Voitele laakea uunivuoka rypsiöljyllä. Kaada riisi vuokaan. Sekoita liemi appelsiinimehusta, kanaliemestä, hunajasta, öljystä ja mausteista.
Lisää liemi vuokaan. Laita broilerinpalat riisipedille ja kypsennä ruokaa uunin keskitasossa 225 asteessa 25 minuuttia. Ripottele pähkinät vuokaan kypsennyksen puolivälissä.
Katso lisää herkullisten pääruokien reseptejä arkeasi helpottamaan Virginon sivuilta »
|
Tuo ystäväsi reseptikirjeen tilaajaksi, saat öljypullon! |
 |
Ilahtuisiko ystäväsikin kuukausittaisista herkullisista resepteistä, uusimmista terveysuutisista ja mielenkiintoisista artikkeleista suoraan omaan sähköpostiin?
Kysy ystävältäsi lupa reseptikirjeen tilaamiseen, lähetä hänen sähköpostiosoitteensa, nimensä ja postiosoitteensa sekä oma nimesi ja postiosoitteesi meilillä
Virginolle osoitteeseen oljypullo@virgino.fi.
Kiitokseksi saatte molemmat pullon laadukasta, kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä!
Tarjous koskee vain Virginon reseptikirjeen tämänhetkisiä tilaajia. Yksi pullo öljyä / henkilö.
|
|
Monityydyttymättömät rasvahapot suojaavat dementialta |
Kun ihminen saa dementiadiagnoosin, se vaikuttaa potilaaseen, mutta myös kaikkiin hänen läheisiinsä.
Dementian estämistä tutkitaan vakavasti eri puolilla maailmaa. Uutta toivoakin on saatu. Monityydyttymättömien rasvahappojen saanti näytti suojaavan dementialta.
Lue lisää »
|
|
|