Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä

Kahden hengen romanttinen jouluillallinen

Perinteisten jouluruokien sijaan jouluna voi nauttia myös tyylikkään illallisen. Tuorepasta ja paahdettua valkosipuli, tomaatiset fetajuustonyytit, vihersalaatti yrttiöljyn kera ja itse leivotut valkosipulipatongit maistuvat etenkin kahden kesken nautitulla jouluillallisella tai uuden vuoden yön aterialla. Virginon joulukuun reseptit ovat ruokablogia pitävän Anne Pfitznerin käsialaa.

Tuorepastaa ja paahdettua valkosipulia

1 pkt tuorepastaa
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
3–4 valkosipulin kynttä
½ parmesan-juustoa lastuina
1 rkl silputtua persiljaa
suolaa ja mustapippuria

Keitä pasta sopivan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan (al dente). Murskaa valkosipuli ja paahda kevyesti pannulla öljyssä. Sekoita öljy-valkosipuliseos pastaan, ripota päälle hiukan suolaa ja pippuria, persilja ja parmesan-lastut.

Katso muut Anne-Marian tyylikkäät reseptit tästä:
Tomaattiset fetajuustonyytit »
Yrttiöljy vihersalaatille »
Valkosipulipatonki »

Lue Annen haastattelu tästä »

Virgino on Janakkalan vuoden yritys 2012

Janakkalan kunnanhallitus on valinnut Virginon vuoden yritykseksi. Perustelujen mukaan Virgino on rakentanut kasvavan ja menestyvän yritystoiminnan nykypäivän terveys- ja gourmetvaatimuksiin vastaavan tuotteen –kylmäpuristetun rypsiöljyn – ympärille.

Lue lisää »

Pehmoiset kädet luomukuorinnalla

Virginon blogista löydät ohjeet luonnonmukaiseen käsikuorintaan: Luomu Virgino rypsiöljyä, merisuolaa, intiaanisokeria, luomu vehnäjauhoja ja pari tippaa ruusuöljyä.

Lue lisää »




Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »