Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Keittiömestarin herkullinen sieni-pekoniohratto ja pariloitu broilerinrinta

Virginon helmikuun kuukauden reseptin on laatinut huippukokki Kim Palhus. Maukas, täyteläinen talvinen ateria sisältää niin suomalaista ohraa, pekonia, sieniä, pariloitua broileria kuin herkullista Virgino-hunajaemulsiota. Broilerin sijaan voi valmistaa myös porsaan- tai naudanpihvejä. Ohje on helppotekoinen ja selkeä, joten se onnistuu varmasti kotikokiltakin - joten kaupan kautta kokkaamaan!

Katso resepti »

Lue myös Kimin haastattelu »

Valitse rasvat oikein - terveydeksi

Vuoden ensimmäisessä Kunto Plus -lehdessä opastetaan löytämään parhaat rasvat niin paistamiseen, leivontaan, salaattiin kuin leivälle ja naposteltaviin. Hyvä rasva auttaa hormoneja toimimaan ja ehkäisee vakavia sairauksia. Rasva auttaa elimistöä hyödyntämään kasvisten sisältämät hyvää tekeväät aineet. Rasva myös pitää olon kylläisenä ja saa ruuan maistumaan hyvältä.

Rypsiöljy on lehden mukaan erinomainen valinta sekä paistamiseen paistamiseen, leivontaan että leivän päälle itse tehdyssä kevytvoissa. Mikropopcornit sisältävät haitallista transrasvaa, joten popcornit kannattaakin tehdä itse kattilassa tilkassa rypsiöljyä ja maustaa muutamalla hippusella hienoa merisuolaa.

Lue lisää »

Kuppikakkuja!

Amerikkalaiset kuppikakut ovat olleet pitkään trendikkäitä. Katso Virginon blogista helpot ohjeet niin tavallisiin kuin gluteenittomiinkin suklaisiin muffinsseihin.

Kylmäpuristettua rypsiöljyä käyttämällä myös herkkuleivonnaiset ovat hitusen terveellisempiä!

Blogiin »


Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »