Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Urheilijan proteiinipommi

Kokeile helppoa rahkavälipalaa, josta saat potkua kaikkeen liikkumiseen! Hevi Shotin voit mainiosti korvata tuoreilla tai pakasteltuilla marjoilla, hedelmillä tai hedelmäsmoothiella.

250 g rasvatonta maitorahkaa
2 tlk (2 dl) HeVi Shot -välipalajuomaa (Valio)
1 rkl kylmäpuristettua Luomu Virgino rypsiöljyä

Sekoita maitorahka tasaiseksi, ja lisää hedelmä-vihannesjuoma sekä rypsiöljy. Välipalasta saa proteiineja, monipuolisesti vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.

Ohje: potkupyöräilijä Sami Kuisma

Potkupyöräilyn huipulla kisaava Sami Kuisma luottaa terveelliseen ruokavalioon

Monipuolisesti liikkuva Sami Kuisma harrastaa Suomessa melko vähän tunnettua potkupyöräilyä. Vuoden 2012 MM-kisoissa Saksassa, hän oli mukana Suomen joukkueessa, joka voitti viestikisassa hopeaa. Kilpailijoita oli 20 eri maasta.

Kunnostaan huolehtiva Sami on tarkka myös ruokailun suhteen. ”Monipuolinen ruokavalio on liikunnan lisäksi tärkeä osa hyvinvointia. Kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy täydentää ruokavaliota erinomaisesti”, kertoo Sami.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan Virginon nettisivuilta »

Tutkimus: pohjoismainen ruokavalio vähentää sydäntautien riskiä

Laajan yhteispohjoismaisen ruokavaliotutkimuksen mukaan ns. Itämeren ruokavalio pienentää kolesteroliarvoja ja vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Rypsiöljy on oleellinen osa terveellistä pohjoismaista ruokavaliota.

Lue lisää »


Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »