Virgino

Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Sonja Lumpeen puutarhan sato jalostuu herkuiksi

Sonjan puutarha -ohjelmaa esitetään FOX-kanavalla huhtikuussa keskiviikkoisin kello 17.30 sekä useina uusintoina. Mukana ohjelmassa on suomalainen kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy.

Lue Sonjan haastattelu »

Kokeile Sonjan ihanaa reseptiä grillatusta maa-artisokasta, kylmäsavulohesta ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä »

Tutustu FOX-kanavan ohjelmatietoihin »

Tule mukaan Virginon vilkkaasti keskustelevaan Facebook-ryhmään ja voita Sonja Lumpeen puutarhakirja

FB-ryhmässä "Virgino Kylmäpuristettu Rypsiöljy" kuulet uusimmat uutiset terveydestä ja saat ihanat reseptit sekä vinkit ruuanlaittoon.

Kun 500 tykkää Virginon Facebook sivusta arvomme viisi Sonja Lumpeen puutarhakirjaa "Satoa saunan takaa" kaikkien tykänneiden kesken!

Virginon Facebook sivu »

Kovan rasvan käyttö näkyy kolesteroliarvoissa

Ruokatiedon uutisissa kerrotaan, että eläkeikäiset käyttävät kovaa rasvaa, kuten voita, aikaisempaa enemmän. Eläkeikäisten suomalaisten ruokatottumuksia selvitettiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimuksessa. "Kovan rasvan käytön lisääntyminen nostaa todennäköisesti eläkeikäisten keskimääräisiä kolesteroliarvoja, tutkija Anna-Leena Holstila THL:sta arvioi.

Ruokatottumuksissa on parin viime vuoden aikana tapahtunut sekä myönteistä että kielteistä kehitystä. Naisilla myös hyvän, pehmeän rasvan eli kasviöljyjen käyttö ruuanvalmistuksessa oli lisääntynyt muutamalla prosentilla, kun taas miehillä havaittiin samansuuruinen lasku kasviöljyjen käytössä.

Lue lisää »Kerro ystävällesi Virginon reseptikirjeestä »
Jos et enää halua vastaanottaa Virginon kuukausittaisia reseptikirjeitä, poista itsesi listalta »