Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Uutta Virginolta!

Kylmäpuristetun Virgino-rypsiöljyn pullojen ilme sekä nettisivut ovat uudistuneet! Tässä reseptikirjeessä on tunnelmia uudistuksesta, ihana graavisiialla päällystettyjen saaristolaisleipien ohje vapuksi, sekä uudistusten kunniaksi kaksi kilpailua hienoine voittoineen. Osallistu ja kutsu kaverisikin mukaan!

Uudet, upeat pakkaukset – tuttua, korkealaatuista Virgino-öljyä

Virginon ja Luomu Virginon pullot saivat uuden, trendikkään asun. ”Pakkaukset viestivät suomalaisesta, puhtaasta, korkealaatuisesta kylmäpuristetusta rypsiöljystä. Uudistuneessa kaulaetiketissä on herkullisen lettuohjeen lisäksi tietoa Virginosta ja tuoreesta Facebook-ryhmästämme”, toimitusjohtaja Perttu Korolainen kertoo. Pullojen tyylikäs design on porvoolaisen People's Village -mainostoimiston käsialaa.

Lue lisää »

Kerro mitä mieltä olet uudistuneesta Virginosta, ja voita Iittalan tuotteita!

Osallistu kilpailuun ja kerro mielipiteesi uusista pakkauksistamme ja nettisivuistamme – voita Iittalan tyylikkäitä Collective tools tuotteita.

Kilpailuun »

Saaristolaisleivästä alkupalat tai pikkupurtavat vapun juhlapöytään

Tee saaristolaisleivästä, graavista siiasta ja maukkaasta Virgino-tillimajoneesista herkulliset cocktailpalat vappuaatoksi tai vappuaamun sillikselle!

Katso resepti »

Tule mukaan Virginon facebook-tykkääjäksi ja voita Sonja Lumpeen puutarhakirja

Joko olet mukana Virginon aktiivisilla facebook-sivuilla? Meitä on jo yli 300! Kun 500 tykkääjää tulee täyteen, arvotaan kaikkien tykkääjien kesken 5 kappaletta Sonja Lumpeen puutarhakirjaa ”Satoa saunan takaa”. Liity mukaan ja kerro myös kaverille!

Virginon Facebook »