Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Huippukokki ja grillivelho Kim Palhus:
Grillausöljyllä suussa sulava maku grilliherkkuihin

Kesän grillijuhlat, mökki-illat ja kotipihan illanistujaiset kohoavat nyt aivan uudelle tasolle! Vannoutunut grillauksen ystävä, keittiömestari Kim Palhus on suunnitellut Virginolle tuhdin grillauspaketin, johon kuuluu kattava valikoima reseptejä sekä kolme upeaa grillausvideota.

”Barbeque-keittiön synnyinsijoilla ovat erittäin suosittuja glasyyrit eli grillausöljyt, joilla grilliherkkuja voidellaan grillauksen aikana. Niiden käyttö kruunaa hyvän aterian! Myös puuhiiligrilli on kokenut uuden tulemisen”, Kim kertoo innostuneena.

Grillausöljyn ainesosia ovat happo, kuten punaviini tai tyrnimehu, sekä eksoottiset mausteet. ”Tärkein raaka-aine on laadukas öljy, joka tuo makua ja aromia sekä kestää grillin kuuman lämpötilan. Itse suosittelen kylmäpuristettua rypsiöljyä”, hän sanoo.
Kim neuvoo jättämään valmiit kastikkeet ja marinadit kaupan hyllylle. ”Ruualta halutaan nyt aitoutta, makua, tuoreutta ja terveellisyyttä. Tähän grillausöljyt sopivat erinomaisesti! Grillatessakaan ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen ja arkipäiväiseen, vaan ruokailijoille kannattaa tarjota elämyksiä. Kun valmistaa itse glasyyrin tai marinadin, saa aikaan oikean makuelämyksen, sen viimeisen silauksen.”

Lue Kimin haastattelu »

Katso Kimin grillausvideot ja grillaa mestarin ottein!

Kim Palhus on suunnitellut Virginolle kolme grillausvideota, joissa hän opasta grilliherkkujen valmistamiseen kädestä pitäen, sekä antaa monta hyvää vinkkiä.

Katso videot tästä:

karitsa broilerisubit kasvikset
Karitsan paahtopaistia ja kasviksia vartaissa Broileirisubi Grillatut kasvikset ja täytetyt herkkusienet

Monipuolisia grillireseptejä ja upeita ateriakokonaisuuksia

Kim Palhusin Virginolle suunnittelemista upeista ohjeista voi rakentaa monenlaisia grilliateriakokonaisuuksia. Aivan uudenlaisiin resepteihin kuuluu kaksi grillausöljyä: Teriyaki Virgino ja Tyrni Virgino.

Rentoon grillaukseen sopii Broilerisubi-leipä, ja sen täytteeksi tai muuten grilliruokien kera tarjottavaksi Kesäinen kaalisalaatti. Pääruuaksi Kim ehdottaa Karitsan paahtopaistia ja kasviksia vartaassa, lisukkeiksi vaikkapa Grillattuja kasviksia tai Täytettyjä herkkusieniä. Kasvispizzankin voi grillissä valmistaa!

Anna oma Virgino-grillausvinkkisi ja voita Iittalan tuotteita!

Osallistu kilpailuun ja kerro oma Virgino-grillausvinkkisi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan laadukkaita Iittalan tuotteita sekä Virgino-tuotepaketteja.

Klikkaa kisaan »

Liity Virginon Facebook-tykkääjäksi ja voita Sonja Lumpeen kirja!

Joko olet Virginon kaveri Facebookissa? Liity mukaan ja kutsu myös ystäväsi! Kun tykkääjiä on 500, arvomme viisi Sonja Lumpeen puutarha- ja herkkukirjaa ”Satoa saunan takaa”.

Pääset Facebook-sivuillemme tästä »