Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Sitruunalla ja yrteillä marinoitu lampaanpaisti

Paras lampaanpaisti pääsiäisen herkutteluun syntyy hyvästä marinadista – maukkaasta kylmäpuristetusta rypsiöljystä, raikkaasta luomusitruunasta ja aromikkaista yrteistä – sekä pitkästä paistoajasta alhaisessa uuninlämmössä.

Katso lampaanpaistin resepti ja kädestä-pitäen-valmistusohjeet Virginon sivuilta »

Ulla Liukkosen pääsiäiseen kuuluu kevään valoa, herkkuja ja hiljentymistä

Uunin lämmössä, rakkaudella syntyvät keittiömestari Ulla Liukkosen parhaat pääsiäisherkut: rypsiöljyssä, sitruunamehussa ja yrteissä marinoitu lammaspaisti sekä suklaakakku pääsiäiskoristeilla.

Lue Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtajan, sydämellisen Ulla Liukkosen haastattelu kokonaisuudessaan tästä »

Tule Virginon tykkääjäksi Facebookissa ja voita hienoja palkintoja!

Joko tykkäät Virginosta Facebookissa?

Arvomme 31.5. kaikkien tykkääjien kesken kaksi Iittalan Hackman Classic 2 l kattilaa sekä peräti 50 pulloa korkealaatuista, suomalaista kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.

Virginon sivuilta saat myös kevään herkullisimmat reseptit sekä parhaat vinkit hyvään, terveelliseen elämään!

Siirry Facebookiin tästä »