|
Sitruunalla ja yrteillä marinoitu lampaanpaisti |
Paras lampaanpaisti pääsiäisen herkutteluun syntyy hyvästä marinadista – maukkaasta kylmäpuristetusta rypsiöljystä, raikkaasta luomusitruunasta ja
aromikkaista yrteistä – sekä pitkästä paistoajasta alhaisessa uuninlämmössä.
Katso lampaanpaistin resepti ja kädestä-pitäen-valmistusohjeet
Virginon sivuilta »
|
|
|
Ulla Liukkosen pääsiäiseen kuuluu kevään valoa, herkkuja ja hiljentymistä |
|
Uunin lämmössä, rakkaudella syntyvät keittiömestari Ulla Liukkosen parhaat pääsiäisherkut: rypsiöljyssä, sitruunamehussa ja yrteissä marinoitu lammaspaisti sekä suklaakakku pääsiäiskoristeilla.
Lue Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtajan, sydämellisen Ulla Liukkosen haastattelu kokonaisuudessaan
tästä »
|
|
Tule Virginon tykkääjäksi Facebookissa ja voita hienoja palkintoja! |
Joko tykkäät Virginosta Facebookissa?
Arvomme 31.5. kaikkien tykkääjien kesken kaksi Iittalan Hackman Classic 2 l kattilaa sekä peräti 50 pulloa korkealaatuista, suomalaista kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.
Virginon sivuilta saat myös kevään herkullisimmat reseptit sekä parhaat vinkit hyvään, terveelliseen elämään!
Siirry Facebookiin tästä »
|
|
|