Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Vappupiknikille ruissipsejä, dippejä ja salaattia

Vapun illanistujaisiin ja vappupäivän piknikille syntyy helposti hyvää Linkosuon Ruissipseistä. Tee paria erilaista dippiä, varaa tarjoiluun juustoa ja raikasta salaattia.

Ruissipsejä ja tonnikalatahnaa

300 g mustapippuri-tillituorejuustoa
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
½ tl jauhettua chiliä
koristeeksi: 100 g mätiä, tuoretta tilliä

Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet. Pehmitä tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon muut aineet. Täytä ruissipsit tahnalla ja koristele mädillä sekä tillinoksilla. Voit käyttää tahnaa myös dippinä kulhosta tarjottuna.

Katso myös kaksi muuta herkullista ruissipsiohjetta:
Luomubrie salaatin ja ruissipsien kera »
Ruissipsejä tomaattisalsadipin kera »

Focaccia maistuu illanistujaisissa

Vapuksi kannattaa leipoa munkkien lisäksi italialaista focacciaa.
Tuore leipä on helppotekoinen, juhlavan näköinen, tuoksuu ihanalta ja maistuu kaikille.

Ainekset:
7 dl vehnäjauhoja
3,5 dl kädenlämpöistä vettä
50 g hiivaa
2 tl suolaa
0,5 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 prk mustia, kivettömiä oliiveja
muutama oksa tuoretta rosmariinia
sormisuolaa

Katso loput reseptistä kotitalousopettaja Aira Kuvajan blogista Virginon sivuilta »

Tule Virginon tykkääjäksi Facebookissa ja voita hienoja palkintoja!

Jos et ole vielä Virginon tykkääjä Facebookissa, nyt kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan ja kutsua ystävätkin!

Arvomme 31.5. kaikkien tykkääjien kesken kaksi Iittalan Hackman Classic 2 l kattilaa sekä peräti 50 pulloa korkealaatuista, suomalaista kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.

Siirry Facebookiin tästä »