Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Rosvopaisti grillissä!

Karitsanpaistista valmistuu mehevä rosvopaisti helposti grillissä tai uunissa. Katso keittiömestari Kim Palhusin resepti ja vinkit rosvopaistin tekemiseen juhannusjuhlille – näillä ohjeilla onnistut varmasti!

Katso resepti tästä »

Hae fiilistä rosvopaistin valmistukseen Kesäkeittiön legendaarisesta filmistä vuodelta 1973 »

Grilliherkkuja, avotulen loimua ja savuaromia

Kim Palhus viihtyy kesällä parhaiten grillin ääressä, ja kehittää koko ajan uusia ideoita grilliherkuiksi. ”Tänä kesänä olen innostunut uudelleen perinteisestä rosvopaistista. Teen grillissä myös hampurilaisia, meheviä subileipiä, grillaan maksaa, kasviksia ja kalaa. Käytän grillatessa paljon kylmäpuristettua rypsiöljyä, se on aromikasta ja kestää hyvin kuumennusta”, Kim kertoo.

Lue Kimin haastattelu kokonaisuudessaan »

Katso video, jossa Kim neuvoo broilerisubin valmistuksen vaihe vaiheelta »

Osallistu Virginon kuvakisaan, voita Weberin savustin!

Ota kuva, jossa on mukana Virgino-öljypullo. Kuva voi olla taidekuva, otos itsestäsi tai ystävästä valmistamassa ruokaa Virginolla, ruokakuva… vain mielikuvitus on rajana!

Lataa kuva kilpailuun Virginon Facebook-ryhmässä elokuun loppuun mennessä. Eniten tykkäyksiä saaneen kuvan ottaja voittaa savustus- ja höyrygrillin, Weber Smokey Mountain Cookerin.

Lisäksi kuvan lähettäneiden kesken arvotaan kymmenen Virgino-lasipulloa.

Klikkaa mukaan kisaan tästä »

Se parempi mökkituliainen

Vie tänä kesänä tuliaisiksi vähän parempi pullo, kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tyylikkäässä lasipullossa. Kylmäpuristettu rypsiöljy sopii kaikkeen kesän ruuanlaittoon ja leivontaan. Se kestää hyvin kuumennusta ja käy marinadiksi, paistamiseen, uuniin ja grillausöljyksi.

Lue lisää Virginosta »