Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Helppo sitruunapasta

Täysjyväpastasta tehty sitruunapasta on kevyt, iloisen keväinen, helppotekoinen arkiruoka. Ainekset ovat edullisia, ja monella ne löytyvät ruokakaapin perusvarastosta.
Ainekset:
(2 annosta)

350 g täysjyväpastaa, esim. kaurapastaa
1 sitruuna
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl sormisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 rkl parmesaaniraastetta
tuoreita yrttejä, esim. oreganoa tai basilikaa
(muutama oliivi)

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Jaa pasta lautasille. Valuta annoksille kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sitruunan mehu. Ripottele pinnalle parmesaania, sormisuolaa ja mustapippuria. Koristele annokset silputuilla yrteillä ja halutessasi oliiveja. Tarjoa heti raikkaan kivennäisveden kanssa.

Herkullista ruokaa, liikuntaa ja iloista mieltä

”En usko pikadieetteihin tai muodikkaisiin rajoitettuihin ruokavalioihin. Noudatan suomalaisia ravitsemussuosituksia ja kohtuullisuutta kaikessa sekä liikun paljon. Näillä keinoilla olen pysynyt koko ikäni normaalipainoisena”, kertoo kotitalousopettaja ja Kotitalousopettajien liiton toiminnanjohtaja Aira Kuvaja.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan »

Ihana iho kylmäpuristetulla rypsiöljyllä

Kylmäpuristettu rypsiöljy tekee iholle hyvää sisäisesti nautittuna, mutta sitä voi käyttää ihonhoitoon myös ulkoisesti. Lue Virginon blogista, miten kylmäpuristetusta öljystä ja merisuolasta sekoitetaan kosteuttava kuorinta-aine vartalolle

Blogiin tästä »