Mikäli viesti ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä »

Kilpailu – COBB ja Virginon makuöljyt tekevät grillikesän!

Mene kilpailusivullemme, täytä kilpailukaavake ja ole mukana COBB Easy To Go kannettavien matkagrillien arvonnassa (10 kpl).

Lisäksi palkintopakettiin kuuluu tottakai koko valikoima makuöljyjämme! Kannattaa siis ehdottomasti osallistua kisaan :)

Osallistu kisaan tästä: http://www.virgino.fi/kilpailu »

Lisää makua grillaukseen ja kesäkeittiöön – katso Lottenin kokkausvideot!

MasterChef-kilpailusta tuttu kokki ja supersuositun Piece’n love -pizzerian ravintoloitsija Lotten Lindborg-Suhonen suosittelee Virginon uusia makuöljyjä grillaukseen ja kesäkeittiöön. Virginon Valkosipuliöljyä Lotten käyttää mausteisiin kanavartaisiin, jotka valmistetaan retkigrillissä. Lämpimän makuinen Chiliöljy sopii chilikatkarapuihin. Rosmariiniöljy maustaa puolestaan maukkaat suolaiset muffinit. Virginon makuöljyjä on myynnissä lähes kaikissa Citymarketeissa ja Prismoissa – jos et löydä, kysy henkilökunnalta.

Katso Lottenin rennot kokkausvideot Virginon Youtube-kanavalta!


   
Suolaiset muffinsit »  Kanavartaat »  Chilikatkaravut »

Parsarisotto on alkukesän herkku

Nyt eletään kotimaisen tuoreen parsan satokautta! Italialaistyylisessä risotossa parsa kypsyy juuri sopivan rapsakkaaksi. Parsarisotto on kesäisen raikasta ja herkullista, ja sopii niin alku- kuin pääruuaksikin. Risoton kanssa sopii salaatiti, jossa oli vihreää salaattia, tuoreita yrttejä ja suomalaisia mansikoita – kastikkeena sitruunamehua ja Virginon Rosmariiniöljyä. Täydellistä!

Tsekkaa kotitalousopettaja Aira Kuvajan resepti Virginon blogista »