|
Rosmariiniöljyllä maustettu kuuma leipäjuusto lakkahillon kera
|
Syksyiselle aterialle sopii jälkiruuaksi suomalainen leipäjuusto lakkahillon kera. Virginon Rosmariiniöljy täydentää erinomaisesti
juuston ja lakkojen makuja. Jälkiruoka on helppotekoinen ja onnistuu takuuvarmasti!
|
|
Rosmariinilla maustettu kuuma leipäjuusto
Ainekset:
2 pkt leipäjuustoa (400 g)
2 dl kuohukermaa
2 dl lakkoja (tuore tai pakaste) tai lakkahilloa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
|
|
Voitele uuninkestävät annoskulhot (4 kpl) Rosmariiniöljyllä. Jaa leipäjuusto kulhoihin ja valuta kerma sekä Rosmariiniöljy
annoksille. Kuumenna uunissa 200 asteessa kymmenisen minuuttia. Koristele annokset lakoilla ja tuoreen rosmariinin lehdillä.
Tarjoa jälkiruokana tai kahvin kanssa. Kuuma leipäjuusto on parhaimmillaan heti uunista otettua.
Katso lisää syksyisiä reseptejä Virginon sivuilta »
|
|
Itse pyydetty ja kerätty ruoka on parasta |
|
Turkulainen nuorisotyöntekijä Ana Kuusisto on monessa mukana.
Ruuanlaitosta, viljelystä, kalastuksesta ja sienestyksestä innostunut mies osallistui
vuosi sitten tv-ohjelmaan Arvostele mun illallinen Suomessa voittaen oman jaksonsa metsästä peräisin olleella yllättävällä menullaan.
Lue Anan haastattelu ja valmista haukimakkaroita hänen reseptillään »
|
|
Kim Palhusin pohjoismainen menu |
|