Ainekset:
100 g pinaattia paloina (pakaste)
150 g fetajuustoa
3 rkl Virginon Chili-, Rosmariini- tai Valkosipuliöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 cm pala tuoretta chiliä tai ½ tl chilirouhetta
200 g pippurituorejuustoa
100 g kermaviiliä
½ tl suolaa
½ dl pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa
Sulata pinaatti ja kaada liika vesi pois.
Mittaa kulhoon pinaatin kanssa 100 g fetajuustoa, öljy, tuorejuusto, kermaviili ja suola. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Kuori valkosipulin kynnet ja pilko chilin kanssa pieneksi terävällä veitsellä. Sekoita ne dippiin ja lusikoi dippi laakeaan tarjoilukulhoon.
Murenna pinnalle fetaa, ripota pinjansiemenet ja koristele lopuksi basilikan lehdillä.
Resepti: Aira Kuvaja