header

Kasvis-minestronekeittoa kikherneillä

Ainekset:
5 rkl Virgino-rypsiöljyä
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
varsisellerin varsi
pieni purjo
punainen paprika
maustekurkku
2 tlk säilöttyjä kikherneitä
1 l vettä
1 tlk tomaattimurskaa
3 rkl kasvisfondia
1 tl hienokiteistä merisuolaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1 tl hunajaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl Tabascoa
1 tl kuivattua oreganoa tai 1 rkl silputtua tuoretta

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuori ja silppua sipulit, hauduta hetki öljyssä. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kuutioitu porkkana ja keitä hetki. Lisää muut kasvikset paloiteltuna. Keitä hiljalleen, kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Lisää valutetut kikherneet, kuutioitu maustekurkku, tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna ja tarkista maku - ja mausta tarvittaessa lisää! Voit tarjota keiton kera raejuustoa.

Pin It