Kalaseljanka

kalaseljanka(n. 4 annosta)
Ainekset:
1 sipuli
4 rkl Virgino Valkosipuliöljy
1 palsternakka
1 porkkana
2 tl omenaviinietikkaa
6 dl kasvis- tai kalalientä
600 g perunaa
1 tlk tomaattimurskaa
2 tl sokeria
400 g pakasteseitä
mustapippuria myllystä
(suolaa jos kaipaat)

 

Tarjoiluun:
tuoretta persiljaa
smetanaa

Kuutioi sipuli, kuullota sitä hetki valkosipuliöljyssä. Lisää lohkotut palsternakat sekä porkkanat. Kuullota kasviksia hetki.

Lisää omenaviinietikka ja odota että etikka haihtuu. Lisää lohkotut perunat, liemi, tomaattimurska sekä sokeri.

Hauduta kasvikset ja perunat kypsiksi, n. 20-30 min. Lisää kuutioitu sei loppuvaiheessa keittoaikaa ja keitä niin, että sei on kypsynyt. Lisää mustapippuria myllystä.

Tarjoile tuoreen persiljan sekä smetanan kera.

Resepti: Ruokamielellä blogin Mari

Tutustu Ruokamielellä blogiin