{"hideHeader":false,"hideFooter":false,"bodyClass":"u-body u-stick-footer u-xl-mode","bodyStyle":"","localFontsFile":"","backToTop":"\n","popupDialogs":"\n"}

Mausteinen paputahna

paputahnaAinekset:
1 tlk (400/250 g) käyttövalmiita valkoisia papuja
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä
jos käytät maustamatonta Virginoa, lisä ripaus kuivattua chiliä tai 1 cm pätkä tuoretta chiliä silputtuna
1 tl tuoretta timjamia silputtuna (tai 1/2 tl kuivattua)
1 tl tuoretta persiljaa silputtuna
pari kierrosta mustapippuria myllystä

Valuta pavut siivilässä.

Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.

Sekoita ainekset tasaiseksi tahnaksi tehoseikoittimessa tai sauvasekoittajalla.

Koristele tuoreilla yrteillä ja sitruunanlohkoilla.

Resepti: Aira Kuvaja