Pohja:
1 1/3 dl Virgino kylmäpuristettua öljyä
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4,5 dl vehnäjauhoa
1,5 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 dl maustamatonta jogurttia
Täyte:
n. 1 l raparperipaloja
1 prk kermaviiliä
2 dl maustamatonta jogurttia
2 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2 dl intiaanisokeria (tai puolet tavallista ja puolet fariinisokeria)
Muruseos:
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
0,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl sokeria
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
Ripottele taikinan päälle raparperipalat. Sekoita kaikki muut täytteen ainekset sekaisin ja kaada piirakan päälle.
Lopuksi sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele pinnalle.
Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Laita tarvittaessa folio piirakan päälle, jos pinta alkaa tummua liikaa.
Tarjoa valmis piirakka esimerkiksi vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.