Ainekset:
1 pieni sipuli
2 kynttä valkosipulia
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen
1 tl paprikajauhetta
1 tl broilermaustetta
1 paprika
1 pkt maustamatonta tofua
2 rkl (reiluja) tomaattipyrettä
3 rkl soijakastiketta
1 prk kaurakermaa
½ dl vettä
suolaa (halutessasi)
Riisiä tarjoiluun
Avaa tofupaketti ja painele ylimääräiset nesteet tofun pinnasta keittiöpaperiin tai pyyheliinaan. Revi tofu kuivalle pannulle palasiksi käsin.
Kuumenna tofu pannulla välillä sekoittaen niin, että tofun nestettä haihtuu ja paloista tulee kuivempia. Lisää pannulle loraus Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä. Jatka paistamista niin, että tofuihin tulee kevyt paistopinta. Lisää lopuksi 1 rkl soijakastiketta. Paista hetki ja siirrä tofut syrjään.
Pilko sipuli ja valkosipulit. Kuullota ne reilussa öljyssä, johon on lisätty 1 tl paprikajauhetta ja 1 tl broilermaustetta. Kuullota sipulit kypsiksi miedolla lämmöllä.
Lisää loppuvaiheessa joukkoon myös pilkotut paprikat, soijakastiketta ja tomaattipyrettä sekä kaurakermaa ja vettä.
Sekoita kastike ja lisää joukkoon aiemmin paistetut tofut. Mausta halutessasi suolalla.