Ainekset:
(4 annosta)
350 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 pieni parsakaali
3 kynttä valkosipulia
pala inkivääriä (n. kahden peukalon kokoinen pala)
1 sipuli
200 g nuudeleita
2 rkl soijakastiketta
3 rkl hoisinkastiketta
2 punaista chilipalkoa
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä paistamiseen
Pilko valkosipuli pieniksi paloiksi, kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja leikkaa parsakaali paloiksi. Pilko chilit pieniksi paloiksi.
Säästä puolet chileistä lisättäväksi valmiin wokin joukkoon.
Lorauta reilusti Virginoa pannulle, lisää tähän osa inkivääristä ja chilipaloista ja valkosipulinkynsistä. Kuumenna öljy ja lisää broilersuikaleet pannulle. Paista nämä kypsiksi ja siirrä lautaselle odottamaan.
Lisää öljyä pannulle ja lisää chilipaloja, loput valkosipulit ja inkiväärit. Paista sipulit ja parsakaalit niin että parsakaalit ovat pehmenneet, mutta ovat vielä napakoita.
Keitä sillä välin nuudelit väljässä vedessä melkein kypsiksi.
Siirrä kasvikset syrjään ja paista vielä kypsät nuudelit pannulla, johon on lisätty loraus Virginoa. Lisää muut ainekset sekä soijakastike sekä hoisinkastike. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput chilipalat.