Gnocchivuoka

gnoccivuokaAinekset: 
500 g valmiita gnoccheja 
500 g tomaattikastiketta 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
½ sitruunan mehu 
½ tl chilirouhetta 
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai chiliöljyä 
+ öljyä vuoan voiteluun 
muutama iso vihreä kivetön oliivi 
100 g miniluumutomaatteja 
1 pallo mozzarellaa 
tuoretta basilikaa 

Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä gnocchit vuokaan. Lisää oliivit ja pikkutomaatit.

Mausta tomaattikastike öljyllä, sitruunamehulla ja mausteilla, kaada vuokaan. Sekoita.

Viipaloi tai revi mozzarella, asettele palat vuokaan gnocchien päälle.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu kauniisti ja liika neste on haihtunut pois. Koristele tuoreella basilikalla.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It