Ainekset:
500 g valmiita gnoccheja
500 g tomaattikastiketta
muutama kierros mustapippuria myllystä
½ sitruunan mehu
½ tl chilirouhetta
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai chiliöljyä
+ öljyä vuoan voiteluun
muutama iso vihreä kivetön oliivi
100 g miniluumutomaatteja
1 pallo mozzarellaa
tuoretta basilikaa
Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä gnocchit vuokaan. Lisää oliivit ja pikkutomaatit.
Mausta tomaattikastike öljyllä, sitruunamehulla ja mausteilla, kaada vuokaan. Sekoita.
Viipaloi tai revi mozzarella, asettele palat vuokaan gnocchien päälle.
Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu kauniisti ja liika neste on haihtunut pois. Koristele tuoreella basilikalla.
Resepti: Aira Kuvaja