Ainekset:
4 isoa portobello-sientä
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä
250 g kiinteää mozzarellaa (tanko)
100 g punaisia kirsikkatomaatteja
rouhittua mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa
Vinkki: kaikki Virginon makuöljyt (Chili, Rosmariini, Valkosipuli) sopivat tähän ruokalajiin maun mukaan.
Huuhtele sienet ja laita sienet leivinpaperille. Poista kannat ja koverra sienten lakkeja tarvittaessa. Sivele sienet öljyllä pullasutia tai grillisutia apuna käyttäen.
Täytä mozzarellaviipaleilla ja tomaateilla. Ripota pintaan mustapippuria ja valuta loppu öljy.
Kypsennä uunissa grillivastuksella 10 - 15 minuuttia, kunnes mozzarella on sulanut ja saanut hieman väriä. Voit myös kypsentää sienet grillissä folioon käärittynä.
Koristele tuoreen basilikan lehdillä. Valuta halutessasi valmiille täytetyille sienille balsamicoa.