Ainekset:
5 reilunkokoista keitettyä perunaa
1 sipuli
1 suippopaprika
100 g herkkusieniä
2-3 chorizonakkia (tai vastaava vegenakki)
2-3 lehtikaalin lehteä
rosepippuria
ripaus suolaa oman maun mukaan
Virgino valkosipulorypsiöljy paistamiseen
Tarjoiluun:
2 kananmunaa paistettuna
halutessasi punajuurisalaattia
Pilko sipuli pieneksi. Kuutioi kypsät perunat sekä paprika. Viipaloi chorizot.
Kuullota sipuleita ja perunoita reilussa valkosipuliöljyssä niin että ne saavat väriä.
Laita perunat ja sipulit syrjään. Lisää pannulle paprikat ja makkarat ja jatka paista näihin väriä pintaan.
Revi lehtikaalit loppuvaiheessa pannulle ja paista näitä kevyesti. Älä paista liikaa lehtikaaleja, muuten niistä tulee lötköjä.
Sekoita mukaan perunat ja sipulit. Murenna joukkoon rosepippuria. Lisää halutessasi suolaa.
Paista kananmunat. Tarjoile pyttipannu paistettujen munien sekä punajuurisalaatin kera.