Chorizo-pyttipannu

pyttipannuzhorizoAinekset: 
5 reilunkokoista keitettyä perunaa 
1 sipuli 
1 suippopaprika 
100 g herkkusieniä 
2-3 chorizonakkia (tai vastaava vegenakki) 
2-3 lehtikaalin lehteä 
rosepippuria 
ripaus suolaa oman maun mukaan 
Virgino valkosipulorypsiöljy paistamiseen 

Tarjoiluun:
2 kananmunaa paistettuna
halutessasi punajuurisalaattia 

Pilko sipuli pieneksi. Kuutioi kypsät perunat sekä paprika. Viipaloi chorizot.

Kuullota sipuleita ja perunoita reilussa valkosipuliöljyssä niin että ne saavat väriä.

Laita perunat ja sipulit syrjään. Lisää pannulle paprikat ja makkarat ja jatka paista näihin väriä pintaan.

Revi lehtikaalit loppuvaiheessa pannulle ja paista näitä kevyesti. Älä paista liikaa lehtikaaleja, muuten niistä tulee lötköjä.

Sekoita mukaan perunat ja sipulit. Murenna joukkoon rosepippuria. Lisää halutessasi suolaa.

Paista kananmunat. Tarjoile pyttipannu paistettujen munien sekä punajuurisalaatin kera.

Pin It