Punakaalirösti uunissa

punakaali röstAinekset: 
n. 500 g punakaalia pieneksi silputtuna 
1 sipuli 
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä / Virgino makuöljyä 
3 kananmunaa 
100 g juustoraastetta 
100 g aitoa fetajuustoa 
1 tl kuivattua rakuunaa 
mustapippuria myllystä 

Kastike:
1 prk ranskankermaa
1 - 2 kynttä valkosipulia
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä

Kuutioi sipuli, paista se reilussa öljyssä pannulla.

Pilko punakaali, sekoita joukkoon kuullotettu sipuli, munat, juustoraaste, murennettu fetajuusto, mausteet sekä loput öljystä. Tähän sopivat erittäin hyvin Virgino makuöljyt. Kokeile oman maun mukaan Virgino Chili-, Rosmariini- tai Valkosipulimakuöljyä.

Levitä röstimassa leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa noin 20 - 25 minuuttia, kunnes rösti on saanut väriä.

Sekoita ranskankerman joukkoon pilkotut valkosipulit sekä mausteet. Nauti kaaliröstistä ranskankermakastikkeen kanssa.

Pin It