header

Hirviwokki

Ainekset:
900g hirvenlihaa
1dl soijakastiketta
1 dl punaviiniä
2 rkl Virginon kylmäpuristettua luomu rypsiöljyä
rouhittua mustapippuria
pari tuoreta rosmariinin oksaa

Lisäksi:
Virginon kylmäpuristettua luomu rypsiöljyä
3 punasipulia
4 valkosipulinkynttä
3 paprikaa
500g tuoreita sieniä esim. suppilovahveroita
suolaa

Suikaloi hirvenliha ja tee marinadi. Laita lihat astiaan tai muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Pilko sipulit, paprikat ja suppilovahverot. Nostele suikaloitu hirvenliha marinadista pannulle, jossa on öljyä. Paista pinta kiinni ja lisää sipulit, parikat ja sienet. Lihan pitää jäädä meheväksi niin maistele välillä. Lisää lopuksi suola oman maun mukaan. Tarjoile riisin tai salaatin kanssa.

Resepti: Eevamari Rauhamäki

Pin It