Ainekset:
400 g broilerinfileesuikaleita
paistamiseen Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino mausteöljyä
100 g vihreää pestokastiketta
200 g kirsikkatomaatteja
0,5 nippu kevätsipulin varsia silputtuna
1 kesäkurpitsa
500 g peruna-sipulisekoitus
4 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Kuumenna öljy isolla pannulla tai kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suikaleet halutessa kevyesti suolalla.
Lisää joukkoon pestokastike, kirsikkatomaatit, silputut kevätsipulinvarret ja kesäkurpitsa. Sekoita.
Kaada seosta uunivuokaan vuoronperään peruna-sipulisekoituksen kanssa. Lisää lopuksi kerma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoile raikkaan salaatin kera.