Ainekset:
kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä paistamiseen
1 dl karkeaa porkkanaraastetta
1 dl sipulisuikaleita
1 dl herkkusientä tai tattia viipaleina
1 tl currya
puolet keitetystä pastasta
ripaus suolaa
5 munaa 1/2 dl vettä
Kuorrutus:
10 tomaattiviipaletta
1 rkl persilja- tai ruohosipulisilppua
2 dl juustoraastetta
Vatkaa munat ja vesi tasaiseksi massaksi. Laita liesi lähes täysille ja kuumenna pannu. Lisää öljy ja kasvikset ja kypsennä kasviksia curryn kanssa pari minuuttia.
Levitä sitten pannulle pasta. Säädä liesi kuumalle ja sekoita kasviksia ja pastaa 2–3 minuuttia, kunnes paistos saa hieman väriä.
Lisää munamassa pannulle. Sekoita massaa pannun pohjaa pitkin, kunnes munamassa on miellyttävän kypsää. Tasoita massa pannulle ja ruskista munakkaalle kaunis väri.
Siirrä munakas laattana uunivadille. Tarjoa puolukkasurvoksen tai tomaattiketsupin kanssa.
Resepti: keittiömestari Jaakko Kolmonen