{"hideHeader":false,"hideFooter":false,"bodyClass":"u-body u-stick-footer u-xl-mode","bodyStyle":"","localFontsFile":"","backToTop":"\n","popupDialogs":"\n"}

Grillatut kesäkurpitsaviipaleet jogurttikastikkeella

grilattu kesäkurpitsaAinekset: 
2 kesäkurpitsaa 
1 dl Virgino-rypsiöljyä (tai maun mukaan jotain Virginon makuöljyistä) 
1 sitruunan mehu 
hienoa merisuolaa, mustapippuria myllystä 

Jogurttikastike: 
2 dl turkkilaista jogurttia 
1 kynsi valkosipulia 
1 tl hunajaa 
½ tl suolaa 
nippu ruohosipulia pilkottuna 

Pese ja viipaloi kesäkurpitsat. Sivele pintaan Virgino öljyä ja sitruunamehua. 

Grillaa kesäkurpitsat nopeasti grillissä, parilapannulla tai sitten uunissa grillivastuksella 225 asteessa noin 20 minuuttia niin, että ne saavat väriä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurttikastikkeen ainekset . Tarjoile grillatut kesäkurpitsat jogurttikastikkeen kera.