header

Kananpoika-hapankaalisalaatti

Ainekset:
300 g hapankaalia
1 kuutioitu hapan omena
1 dl leikattua ruohosipulia
3 dl kuutioitua hunajamelonia
1 kuutioitu punainen paprika
1 kuutioitu porkkana
2 rkl sinapinsiemeniä
Jää- ja amerikansalaattia
2 viipaloitua broilerin rintaleikettä

Kastike:
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa
2 rkl leikattua rakuunaa
2 rkl hienonnettua korianteria
1 dl siideri- tai omenaviinietikkaa

Pese tuoresalaatti, kuivaa ja revi isohkoiksi paloiksi. Sekoita salaattiainekset keskenään, tai rakenna salaatista ryhmäsalaatti asettelemalla kaikki ainekset erikseen vadille. Kaada kastiketta salaatin päälle, nostele varovasti ja laita salaatti tarjoilukulhoon.

Nosta broileri-viipaleet salaatin päälle ja koristele tuoreyrteillä.

Resepti: Keittiömestari Kim Palhus

Pin It