Ainekset:
2,5 dl omenamehua
25 g hiivaa
½ dl siirappia
1 dl vehnäjauhoja
Ainekset:
2,5 dl omenamehua
25 g hiivaa
½ dl siirappia
1 dl vehnäjauhoja
Ainekset:
2,5 dl omenamehua
25 g hiivaa
½ dl siirappia
1 dl vehnäjauhoja
2 kpl noin 40 cm pituista patonkia
Ainekset:
330 g vehnäjauhoa
50 g grahamjauhoa
250 g vettä
18 g Virginon Rosmariiniöljyä
10 g tuorehiivaa
7 g suolaa
5 g sokeria
2 sitruunan raastettu kuori (vain keltainen pinta)
2 kpl noin 40 cm pituista patonkia
Ainekset:
330 g vehnäjauhoa
50 g grahamjauhoa
250 g vettä
18 g Virginon Rosmariiniöljyä
10 g tuorehiivaa
7 g suolaa
5 g sokeria
2 sitruunan raastettu kuori (vain keltainen pinta)
Ainekset:
500 g vehnäjauhoja
50 g hiivaa
5 dl kylmää vettä
2 tl hunajaa
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl suolaa
300 g vehnäjauhoja
Ainekset:
500 g vehnäjauhoja
50 g hiivaa
5 dl kylmää vettä
2 tl hunajaa
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl suolaa
300 g vehnäjauhoja
12 kpl
Ainekset:
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 kananmunaa
200 g kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
100 g fetajuustoa
n. 100 g eli kourallinen hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
kurpitsasiemeniä
12 kpl
Ainekset:
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 kananmunaa
200 g kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
100 g fetajuustoa
n. 100 g eli kourallinen hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
kurpitsasiemeniä