Virgino Chiliolja

Rosmariinipieni
Kallpressad smaksatt olja:
Rosmarin
luelisaa
Valkosipulipieni
Kallpressad smaksatt olja:
Garlic
luelisaa
Chili

Virgino Chiliolja kombinerar högklassig kallpressad finländsk rybsolja med äkta chili. Rybsoljan gör att den äkta chilin får en mjukare smak, vilket gör den varm och kryddig, utan att vara överdrivet eldig.

 

Rekommenderas för:

• Fisk och skaldjur, särskilt räkor
• Orientaliska rätter, wok och Tex-Mex
• Omeletter och aptitliga pajer
• Stekning av potatis och rotsaker
• Pizzadeg och kryddning av färdig pizza
• Kryddning av potatischips och popcorn
• Smoothies och chokladmuffins


Du hittar flera recept här »


I videon nedan tillagar Lotten Lindborg-Suhonen från Masterchef Finland läckra chiliräkor med Virgino Chili Oil.