header

Varför är kallpressad Virgino rätt val?

Virgino rybsoljans fettsyrasamansättning är överlägsen jämfört med andra matoljor: förhållandet mellan omega-3- och omega-6-fettsyror är idealiskt och kompletteras av omega-7- och omega-9-fettsyror. Rybsolja är hjärtats val av olja, eftersom den har det lägsta innehållet av ohälsosamma mättade fettsyror av alla matoljor.

Virgino Chiliolja

Virgino Chiliolja kombinerar högklassig kallpressad finländsk rybsolja med äkta chili. Rybsoljan gör att den äkta chilin får en mjukare smak, vilket gör den varm och kryddig, utan att vara överdrivet eldig.

Kallpressade rybsoljor

Matlagningsoljornas kvalitet och konsistens beror i allra högsta grad på vilket sätt de har tillverkats. Jämfört med raffinering och varmpressning är kallpressning den mest varsamma och naturliga.

Salta muffins med Virgino rosmarinolja

Använd fantasin när du kryddar dina salta muffins. Varför inte pröva på bacon, tomat eller annat saltigt du råkar ha i kylskåpet.

Virginos sammansättning främjar hälsan

Den kallpressade rybsoljan har en mångsidig fettsyrasammansättning. Cirka 95 procent av fettsyrorna är omättade.

Högklassig kallpressad Ekologisk Virgino rybsolja

Kallpressad Virgino rybsolja Ekologisk Virgino tillverkas av ekologiskt odlad rybs från hjärtat av den finländska landsbygden. Liksom alla finländska ekologiska produkter, odlas också den rybs som vi använder under noggrant övervakade förhållanden utan konstgjorda gödselmedel eller växtskyddsmedel.

Jätteräkor med Virgino chiliolja

Jättegott och snabbt att tillreda. Perfekt förrätt med en grön salad.

Kycklingspett med Virgino vitlöksolja

Kycklingspetten är läckra att grilla, steka i panna eller tillreda i ugnen, beroende på humör och väder.