WHY IS COLD-PRESSED VIRGINO THE RIGHT CHOICE?
VARFÖR ÄR KALLPRESSAD VIRGINO RÄTT VAL?

Virgino rybsoljans fettsyrasamansättning är överlägsen jämfört med andra matoljor: förhållandet mellan omega-3- och omega-6-fettsyror är idealiskt och kompletteras av omega-7- och omega-9-fettsyror. Rybsolja är hjärtats val av olja, eftersom den har det lägsta innehållet av ohälsosamma mättade fettsyror av alla matoljor.

Läs mer...

VERSATILE COOKING OILS
MÅNGSIDIGA MATLAGNINGSOLJOR

Kallpressad Virgino lämpar sig för all slags matlagning och bakning. Virgino kan blandas med yoghurt, gröt eller smoothies. Kallpressad rybsolja är en idealisk grund för marinader och salladsdressing. Den milda, nötaktiga smaken passar perfekt till finländska gryn, rotsaker och bär.

Läs mer...

VIRGINO IS GOOD FOR YOUR HEALTH
VIRGINO FRÄMJAR DIN HÄLSA

God hälsa grundar sig på riktig kost, lämplig motion och positiv livsinställning. Användning av rybsolja påverkar hälsan på många sätt. Den sänker kolesterol, minskar benägenhet för hjärtarytmi (oregelbunden hjärtrytm), förebygger blodproppar och minskar fetternas oxidationskänslighet. Den har också positiva effekter på minnet, inlärningsförmågan och humöret.

Läs mer...

previous arrow
next arrow

Kallpressade rybsoljor

Matlagningsoljornas kvalitet och konsistens beror i allra högsta grad på vilket sätt de har tillverkats. Jämfört med raffinering och varmpressning är kallpressning den mest varsamma och naturliga.

Kycklingspett med Virgino vitlöksolja

Kycklingspetten är läckra att grilla, steka i panna eller tillreda i ugnen, beroende på humör och väder.

Virginos sammansättning främjar hälsan

Den kallpressade rybsoljan har en mångsidig fettsyrasammansättning. Cirka 95 procent av fettsyrorna är omättade.

Jätteräkor med Virgino chiliolja

Jättegott och snabbt att tillreda. Perfekt förrätt med en grön salad.

Högklassig kallpressad Ekologisk Virgino rybsolja

Kallpressad Virgino rybsolja Ekologisk Virgino tillverkas av ekologiskt odlad rybs från hjärtat av den finländska landsbygden. Liksom alla finländska ekologiska produkter, odlas också den rybs som vi använder under noggrant övervakade förhållanden utan konstgjorda gödselmedel eller växtskyddsmedel.

Salta muffins med Virgino rosmarinolja

Använd fantasin när du kryddar dina salta muffins. Varför inte pröva på bacon, tomat eller annat saltigt du råkar ha i kylskåpet.