Peruna-tonnikalalaatikko

perunatonnikalalaatikkoAinekset: 
1 pss kermaperunaviipaleita (pakaste, 500 g) 
1 tlk tonnikalaa vedessä 
½ dl Virgino Valkosipuliöljyä 
½ sitruunan mehu 
hiukan mustapippuria ja suolaa 
1 muna 
2 dl maitoa 
1 dl juustoraastetta 
tilliä 

Öljyä uunivuoka. Levitä puolet perunoista vuokaan.

Valuta tonnikala ja murenna perunoiden päälle. Mausta Valkosipuliöljyllä, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Levitä loput perunat vuokaan.

Sekoita munamaito ja kaada tasaisesti vuokaan. Ripota päälle juustoraaste.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 1 tunti.

Ripota ruuan päälle silputtua tuoretta tilliä.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It