Karitsan paahtopaistia ja kasviksia vartaassa

Ainekset:
4 annosta
500 g karitsan paahtopaistia kuutioina tai viipaleina
1 dl Teriyaki Virginoa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
1 iso punasipuli ohuina viipaleina
muutama laakerinlehti
suolaa, rouhittua mustapippuria


Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja kanta. Leikkaa isohkoiksi paloiksi. Pujota vuorotelleen erivärisiä paprikoita, laakerinlehtiä ja karitsan paahtopaistia vartaaseen, voitele öljyllä ja nosta kuumaan grilliin.

Valele glasyyrillä ja kääntele, grillaa halutun kypsyiseksi.

Vinkki! Voit pujottaa vartaaseen myös muita kasviksia tai juureksia, kuten porkkanaa, palsternakkaa tai kesäkurpitsaa. Porkkanat on suositeltavaa kiehauttaa kovan kypsiksi ennen vartaaseen pujottamista.

Pekonia voi myös laittaa vartaisiin; kääri paahtopaistikuutiot pekoniin ja pujota vartaaseen. Voit myös grillata pekonin sellaisenaan ja laittaa grillatut pekoniviipaleet kypsän vartaan päälle.

Resepti: Kim Palhus

Pin It