header

Blogi

Ulla Liukkosen pääsiäiseen kuuluu kevään valoa, herkkuja ja hiljentymistä

kategoriassa Ajankohtaista

Uunin lämmössä, rakkaudella syntyvät keittiömestari Ulla Liukkosen parhaat pääsiäisherkut: rypsiöljyssä, sitruunamehussa ja yrteissä marinoitu lammaspaisti…

Carola ja Ville kokkaavat nepalilaista ruokaa rennolla otteella

kategoriassa Ajankohtaista

26-vuotiaat turkulaiset Carola Waselius ja Ville Kuvaja olivat viime keväänä työharjoittelussa Nepalin pääkaupungissa Katmandussa. Mukaan…

Villiyrttikokki Päivi Lehtonen suosii puhdasta suomalaista ruokaa

kategoriassa Ajankohtaista

Varsinaissuomalainen kokki ja villiyrttiekspertti Päivi Lehtonen leipoo alkukesän juhliin valkosuklaista piirakkaa, jossa aineksina on oman…