Kankaisten Öljykasvit Oy tuottaa terveellistä laatuöljyä

Virginon valmistaa Kankaisten Öljykasvit Oy. Toimme kylmäpuristetun rypsiöljyn ensimmäisenä Suomessa maanlaajuiseen levitykseen. Toiminta-ajatuksemme on terveysvaikutuksiltaan markkinoiden parhaan kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistaminen. Samalla syntyy ravitsevaa rypsipuristetta eläinrehuksi. Pyrimme markkinoiden parhaaseen palvelukykyyn.

Kankaisten Öljykasvit on verkostoitunut eri alojen osaajien kanssa ensiluokkaisen laadun takaamiseksi. Koulutamme sopimusviljelijämme yhteistyössä Hämeen Maaseutukeskuksen kanssa. Suomen Viljava Oy ja Viljankunnostus Risto Ojala puhdistavat, punnitsevat ja varastoivat siemenen. Eurofins Viljavuuspalvelu Oy analysoi käyttämämme rypsin laadun. Laboratoriopalveluita on tarjonnut Lihateollisuuden tutkimuskeskus ja vitamiinimittauksista vastaa MTT.

Tutkimustasolla yhteistyökumppaneihimme kuuluvat muun muassa Helsingin Yliopisto, FinnMedi-Tutkimus, VTT Biotekniikka, Lappeenrannan Teknillinen yliopisto sekä Hämeen ja Espoo-Vantaan Teknilliset AKK:t.

Virgino® on Kankaisten Öljykasvien rekisteröity tuotemerkki. Rekisteröinti on voimassa myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Englannissa ja Saksassa.