Virgino on monipuolinen ruokaöljy

pullot kattilassaKylmäpuristettu Virgino sopii kaikkeen ruuanlaittoon ja leivontaan. Virginoa voi sekoittaa jugurttiin, puuroon tai pirtelöön. Kylmäpuristettu rypsiöljy on erinomainen pohja marinadeihin ja salaattikastikkeisiin. Rypsin pähkinää tai mantelia muistuttava maku sopii erityisen hyvin kotimaisten viljojen, juuresten ja marjojen kanssa. Myös kala ja pihvi saavat täyteläisen säväyksen. Korkean savuamispisteensä (+210 C°) ansiosta öljy soveltuu mainiosti pannulla paistamiseen sekä uppopaistamiseen.

Sopii paistamiseen
Kaikki kylmäpuristetut kasviöljyt eivät sovi paistamiseen. Niiden sisältämät lehtivihreähiukkaset muuttuvat palaessaan vaarallisiksi karsinogeeneiksi. Virgino soveltuu erinomaisesti paistamiseen, sillä Virginon valmistukseen kelpuutetaan vain täysin kypsät siemenet, joissa lehtivihreää ei enää ole.

Öljy on tuoretuote
Ostamasi Virgino-öljy on aina tuoretta. Tuoreus taataan puristamalla öljyä ympäri vuoden. Virgino pullotetaan noin kahden viikon sisällä puristuksesta. Valmis öljy pyritään saamaan kuluttajille mahdollisemman pian. Rypsi säilytetään siemeninä ja puristetaan öljyksi kysynnän mukaan.

Virgino säilyy kirkkaana kylmässäkin
Virgino säilyttää ominaisuutensa parhaiten pimeässä ja viileässä. Se pysyy kirkkaana ja juoksevana myös kylmässä. Tärkeintä säilyvyyden kannalta on välttää suoraa auringonvaloa.