Pohja:
1/2 pkt digestive keksejä
0,5dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
Täyte:
2 pkt Hovi maustamatonta tuorejuusto
2 levyä Fazerin sinistä suklaalevyä
1/2 dl sokeria
5 liivatetta
n. 1litr kermaa
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon öljy. Painele irtokakkuvuoan (n. 28cm) pohjalle. Pohjalle voit laittaa ensin leivinpaperin niin kakku on helppo siirtää pois pohjan päältä.
Sulata suklaa vesihauteessa ja laita liivatteet kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, sulatettu suklaa ja sokeri. Kiehauta pieni tilkka vettä kattilassa ja laita liivatteet sinne. Sekoita, että liivatteet sulaa veteen. Lisää liivate juoksevana nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon.
Lisää viimeiseksi vatkattu kermavaahto nostellen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita kylmään. Anna kakun hyytyä mieluiten seuraavaan päivään. Koristele raastetulla suklaalla.
Resepti: Eevamari Oksanen