Pohja:
4 dl vehnäjauhoa
1,5 dl grahamvehnäjauhoa
¼ tl suolaa
2 rkl sokeria
¾ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljyä
½ tl leivinjauhe
1 dl vesi
1 muna
½ tl etikka
Päälle:
2 omenaa
1 dl fariinisokeria
½ dl hasselpähkinärouhetta tai muita lempipähkinöitä
loraus Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
Sekoita pohjataikinan kuivat aineet keskenään sekä toisessa kulhossa vesi, muna ja etikka. Lisää neste jauhoseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kylmäpuristettu rypsiöljy. Sekoita tasaiseksi.
Taputtele taikina leivinpaperin päälle ympyrän muotoon. Lisää tarvittaessa vähän vehnäjauhoja muotoilun avuksi.
Taputtele taikina niin isoksi kuin pellille mahtuu. Sirota taikinan päälle 3 rkl fariinisokeria.
Lisää viipaloidut omenat taikinan päälle, jätä reunoille noin 4-5 cm pelkkää taikinaa. Lisää omenoiden päälle hasselpähkinärouheet ja loput fariinisokerit. Levitä päälle pieni loraus Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Nosta pelti vielä hetkeksi ylätasolle (n. 5-10 min) niin että sokeri sulaa ja galette saa väriä pintaan.