Suklaiset kuppikakut

KuppikakutAinekset: 
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1,5 dl kermaa 
1,5 dl raakaruokosokeria 
2 kananmunaa 
2,5 dl vehnäjauhoja 
1,5 rkl kaakaojauhetta 
1 tl leivinjauhetta 
2 tl vaniljasokeria 

Kuorrutus:
150 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Sekoita aineet ylläluetellussa järjestyksessä. Laita paperiset muffinssivuoat pellille leivinpaperin päälle, ja täytä niistä noin 2/3. Paista kuppikakkuja uunissa 200 asteessa 12 - 15 minuuttia.

Sekoita kuorrutus ja lusikoi tai pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele esimerkiksi nonparelleilla tai karkeilla.

Pin It