Ainekset:
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1,5 dl kermaa
1,5 dl raakaruokosokeria
2 kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Kuorrutus:
150 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Sekoita aineet ylläluetellussa järjestyksessä. Laita paperiset muffinssivuoat pellille leivinpaperin päälle, ja täytä niistä noin 2/3. Paista kuppikakkuja uunissa 200 asteessa 12 - 15 minuuttia.
Sekoita kuorrutus ja lusikoi tai pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele esimerkiksi nonparelleilla tai karkeilla.