
pala parsakaalia
pala kukkakaalia
5 perunaa lohkoina
1 porkkana paloina
3 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
400 g lohta medaljonkeina
½ sitruuna sivuina
Paloittele kasvikset ja perunat ja laita leivinpaperin päälle.
Lisää öljy, mustapippuri ja suola. Sekoita.
Kypsennä uunin grillivastuksella 250 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita pellillä olevat ainekset.
Laita lohimedaljongit folion päälle. Mausta lohi suolalla sekä lisää päälle sitruunaviipaleita. Siirrä lohet folion kanssa pellille ja jatka paistamista vielä noin 7-10 minuuttia.
Kastike:
kaksi kourallista korianteria
kaksi kourallista basilikaa
2 rkl sitruunanmehua
½ dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
ripaus suolaa
Lisää kastikeainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarjoile lohipellin kanssa.