Ainekset:
200 g metsäsieniä esikäsiteltyinä
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
6 keitettyä perunaa
100 g aurinkokuivattua tomaattia
10 munaa
1 dl maitoa
150 Mozzarella-raastetta
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ dl persiljasilppua
Hienonna sienet, sipulit ja valkosipulit, kuumenna öljy pannulla ja lisää ainekset. Paista hetki samalla sekoitellen. Kuutioi perunat ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Riko munien rakenne rikki kulhossa, lisää maito ja juustoraaste. Mausta pippurilla, suolalla ja persiljalla.
Yhdistä kaikki aineet ja kaada voideltuun uuni- tai piirasvuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
Resepti: Anneli Pessala